tag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post4472596259911295072..comments2023-11-05T13:20:39.813+01:00Comments on Bee-zzy Bumblebee: Romige Rijstpap !Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/02360586508558374988noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-79940393268891790062013-02-10T15:21:12.393+01:002013-02-10T15:21:12.393+01:00Ziet er lekker uit! Dat heb je met rijstpap, dat m...Ziet er lekker uit! Dat heb je met rijstpap, dat moet inderdaad zo "net juist" zijn. Ik ga je recept eens proberen, maar nu even niet, wegens 'mezelf op dieet gezet' en dan kan ik er beter nog maar wat mee wachten ;-)de Bakmadam!https://www.blogger.com/profile/11363652849498687291noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-90721844678178125152013-02-10T10:59:41.039+01:002013-02-10T10:59:41.039+01:00Ik ben er geen fan van.. heb het op me werk al een...Ik ben er geen fan van.. heb het op me werk al eens een paar keer gegeten.. maar misschien moet ik het eens zlf maken!!<br />Dank je wel voor het recept!!<br />Annettehttps://www.blogger.com/profile/18016988405647127858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-41606614158025699812013-02-10T10:02:31.053+01:002013-02-10T10:02:31.053+01:00Ik heb een simpel recept en dat lukt bij mij altij...Ik heb een simpel recept en dat lukt bij mij altijd.<br />Je neemt een tas ,of het nu een grote of een kleine is dat heeft geen belang alleen voor de hoeveelheid pap,,,,dus een tas rijst en met dezelfde tas 5 keer melk in de pot uwe rijst spoelen en er bij doen als de melk kookt wat saffraan erbij en in het begin af en toe roeren ;ik laat het dan ongeveer drie kwartier op zacht vuur,en als ze te dik is nog even wat melk erbij en op laatst de suiker erbij.en dan nog wat warm lekker met bruine suiker smullen,,,,<br />Ik hoop dat het lukt ,groetjes van Simonne.monne-floorhttps://www.blogger.com/profile/05541162351835963950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-88661355025809867372013-02-10T09:57:14.502+01:002013-02-10T09:57:14.502+01:00Ik heb ook nog nooit zo rijstpap gemaakt, ik doe d...Ik heb ook nog nooit zo rijstpap gemaakt, ik doe dat altijd uit zo'n pakje dat op 10 min klaar is. Maar dat is toch lang niet zo lekker als die van oma. Ik ben heel blij met jouw recept, dank je!hotelmamahttps://www.blogger.com/profile/01109468081446928604noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-9202489731176920002013-02-10T09:23:42.680+01:002013-02-10T09:23:42.680+01:00Awel, ik vindvan mezelfdatik toch redelijk kan kok...Awel, ik vindvan mezelfdatik toch redelijk kan koken, maar rijstepap, nog nooit gelukt, tehard, tedroog, niet zoet genoeg,altijd iets<br />Alleen tevreten met kiloooooos bruine suiker<br />Dit ga ik toch eensproberen<br />Ben curieusveehttps://www.blogger.com/profile/00697143194544381171noreply@blogger.com