tag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post9144592563250991318..comments2023-11-05T13:20:39.813+01:00Comments on Bee-zzy Bumblebee: Royal Icing ReceptAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/02360586508558374988noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-26134915738756202042013-03-15T15:44:32.475+01:002013-03-15T15:44:32.475+01:00Ik lees in recepten dat je voor 250g poedersuiker ...Ik lees in recepten dat je voor 250g poedersuiker (bloemsuiker) één eiwitje nodig hebt. Maar ik maakte het zelf alleen maar met poeder, omdat je het niet kan bewaren, en ook de koekjes niet zo lang, als je het vers eiwit maakt.<br /><br />Dus ik raad toch aan om het met eiwitpoeder te maken als je het niet direct gaat opsnoepen :-)<br /><br />Je kan het met citroensap mengen, als je dat liever hebt :-) kan perfect.<br />Ik ben daar persoonlijk niet zo zot van, maar ik proef wel heel snel overal citroen in dus da's gewoon mijn rare goesting denk ik.<br /><br />Veel bakplezier!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02360586508558374988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-71486519958387684662013-03-15T09:08:57.382+01:002013-03-15T09:08:57.382+01:00In plaats van eiwitpoeder hoeveel eiwitten zou je ...In plaats van eiwitpoeder hoeveel eiwitten zou je dan nodig hebben?<br />Ik zoek de perfecte royal icing nog steeds. <br /><br />Ik doe er trouwens altijd wel een beetje citroensap door, om het te zoete er altijd af te krijgen ;-)<br /><br />Liefs PriscillaCreahuijshttps://www.blogger.com/profile/02635332800897405103noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-59216554138998594742012-12-23T23:22:17.764+01:002012-12-23T23:22:17.764+01:00Leuke tip; ik zag onlangs van die spuit-busjes in ...Leuke tip; ik zag onlangs van die spuit-busjes in den Action!!!Sofiehttps://www.blogger.com/profile/09404789681274001491noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-78426717835396523342012-11-27T12:40:07.005+01:002012-11-27T12:40:07.005+01:00MOET ik zeker onthouden, dochterlief kreeg juist e...MOET ik zeker onthouden, dochterlief kreeg juist een bakboek in haar schoentje van de sint, dus deze tip is geweldig!! Kaatje1010https://www.blogger.com/profile/16681217573551142683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-81241368102234667622012-09-07T16:49:34.027+02:002012-09-07T16:49:34.027+02:00ik geloof dat jullie het 'poedersuiker' no...ik geloof dat jullie het 'poedersuiker' noemen. Banketbakkersuiker is ook een naam. Je zwiert het over brusselse wafels en pannekoeken voor dat sneeuwwitte laagje ;-)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02360586508558374988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-91169694761750370642012-09-07T16:46:20.565+02:002012-09-07T16:46:20.565+02:00da's om helemaal onnozel van te worden he. Dat...da's om helemaal onnozel van te worden he. Dat loopt dan van je perfecte taart of koekje en veel smakelijk s daar dan niet meer aan. Dit is een getest en goedgekeurde versie, dus proberen maar!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02360586508558374988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-89785016134718497472012-09-07T15:19:22.828+02:002012-09-07T15:19:22.828+02:00Ik wil daar ook zo graag mee leren werken, maar za...Ik wil daar ook zo graag mee leren werken, maar zat elke keer tegen dat recept aan te hikken.. nu moet ik dus gaan kijken voor de ingredienten.. wat is bloemsuiker ook al weer??Annettehttps://www.blogger.com/profile/18016988405647127858noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-80691015975175966102012-09-07T09:18:48.194+02:002012-09-07T09:18:48.194+02:00Wat een goed idee zeg!Wat een goed idee zeg!Sow Cute!https://www.blogger.com/profile/02437559489475609608noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-156865323494913840.post-1181336425027271362012-09-07T09:06:04.139+02:002012-09-07T09:06:04.139+02:00AH dat is een goed receptje zie, want hier ook alt...AH dat is een goed receptje zie, want hier ook altijd een grote knoeiboel als we iets met "glazuur" willen versieren. Dankjewel!hotelmamahttps://www.blogger.com/profile/01109468081446928604noreply@blogger.com