woensdag 8 april 2015

Eetbaar zand

Voor de afwerking van een taartje zocht ik me helemaal een ongeluk achter de beste methode om zand te maken dat er een beetje echt uit zag en toch eetbaar (en liefst ook echt lekker) was.
Dikwijls zie je ruwe rietsuiker, of een papje van kandijsuiker, en elke variant daarop. Maar bleh ! En suikerpasta/marsepein én suiker in grote massa, te veel is te veel.
Dus ik kwam uiteindelijk op de tip om Oreo's te gebruiken. En hoezee, de oreo-verslaving was bij deze ook geboren...


Even een prulwerkje om de -very njammie- vulling er uit te frutsen, maar voor de rest piece of cake.

Frutsen, kapot prakken tot de gewenste consistentie en klaar !



Die vulling?
Die snoep je zo op,of leg je nadien tussen je pannekoek, getest én goedgekeurd !
 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...