woensdag 15 juli 2015

8ste Give Away !


Wat vliegt de tijd !! Ik keek vorige week eens goed en jaja... dit is nu mijn 501ste blogpost. Als dat geen cadeautje waard is, dan weet ik het ook niet meer.

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het meelezen en het meeleven. Wat is het fijn om hier alles te delen met iedereen.

De laatste give-away was er eentje vol verrassingen. En dit viel zo goed mee, dat ik het gewoon opnieuw ga doen.

Wat kan je verwachten? Een leuk pakketje, vol fijne dingetjes, met een roooooze thema, natuurlijk. Om te snoepen, te kijken, te ontdekken en te prullen. En nog heel wat leuks erbij !Doe je graag mee?
*volg deze blog
*like de facebookpagina
*geef in een reactie een reden waarom jij graag dit pakketje zou winnen

Iedereen krijgt de tijd tot 15/08/2015, en dan maken we de winnaar bekend.
Wie weet verklap ik tegen dan ook al wat er te winnen valt?
Of niet...? Of wel...?

Veel succes !!

18 opmerkingen:

 1. Ik heb je geliked en volg je.
  Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik een grote roze fan ben en tante ga worden, misschien wel van een meisje???

  Groetjes Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lief roze, dat zouden kleertjes kunnen gaan worden voor een lieve zonnekindpop of voor een echt meisje van bijna 8...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou heel graag dit pakketje krijgen, als moeder van een jongenshuishouden, voor mezelf opdat ik mijn vrouwelijke en meisjeskant graag ondersteun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet de foto er zo schattig uit.
  Waarom ik graag wil winnen?
  Helaas heb ik nog nooit een give-a-way mogen winnen :-(
  En vermits het gaat om een roos pakketje vind ik dat ik wel een streepje voor heb met mijn naam ;-) en ik hou nu eenmaal van schattige dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waarom ik dit wil winnen? Omdat het hier al roze is. Twee dochtertjes, eentje van 3 en eentje van 1. Ze zijn gek van roze.
  De papa heeft wat te stellen hier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Liken en volgen doe ik al een hele tijd. Ik lees elke keer met plezier je posts :-)
  En waarom ik zou willen winnen : omdat iets winnen altijd fijn is en vooral als het roze en een verrassing is !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk zeg. Je blog volg ik al een tijdje via Feedly. Maar ik kan op je site zelf geen volg-knop vinden.

  Wat een schattige kleurtjes qua stof. Vorige week heb ik mijn naaimachine weer eens tevoorschijn gehaald en heb ik eerst kussens genaaid en grote stukken schuimrubber bekleed zodat onze zelfgemaakte hoek-tuinbank eindelijk lekker zit.
  Vandaag begonnen om voor het eerst een jurk nav een partoon te naaien.
  Ik zou dit graag willen winnen zodat ik mezelf blijf uitdagen om met mijn naaimachine aan de gang te blijven.

  Groetjes,

  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wendy, om je even te helpen: helemaal doorscrollen naar beneden, daar kan je op de volg knop klikken !

   Verwijderen
 8. Het is lieflijk en roze en met broderie, what's not to like? En ondanks mijn 2 weken lees-achterstand, kan ik toch een kansje wagen, dankzij je ruime antwoordtijd. Thanx!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Altijd in voor een verrassing! Altijd leuk om een cadeautje te krijgen.
  Kortom ik doe graag mee. En met een aantal kinderen en kleinkinderen altijd en creatieve bestemming.Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Tja waarom zou ik dit pakketje willen winnen ? Ik zag net een heel grappig biggetje in de wolken , een biggetje is roze , ik denk dat het een voorteken is !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja waarom zou ik dit pakketje willen winnen ? Ik zag net een heel grappig biggetje in de wolken , een biggetje is roze , ik denk dat het een voorteken is !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Volgen doe ik al lang, maar facebook liken kan ik niet omdat ik geen facebookacc heb/wil. En ik hou helemaal niet van roze. Waarom ik dan absoluut wil meedoen ? Om mijn jongste dochter die verslingerd is aan alles wat roze is, een brede glimlach en een stralende snoet te bezorgen omdat mama dan eindelijk eens iets met roze voor haar zou maken ;)
  'n vrolijk groetje,
  sneksniltje

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ook ik ben volger, al een hele tijd. Waarom ik kans wil maken op je give-away...
  Verrassingen en kadootjes zijn altijd heel leuk, waarom ik die ene zou mogen zijn die je give-away wint? Geen idee, ik gun het iedereen die meedoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Roze is hier denk ik het meest afwezige kleur in huis met 3 mannen tov 1 vrouw ;) maar ik heb een metekindje die op en top zot is van het kleur, en enkele pasgeboren meisjes in mijn omgeving waarvoor het verrassingspakketje misschien wel goed zijn nut zou kunnen hebben :) (volger was ik al en je fb pagina kreeg ondertussen een like ;) )

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke blog heb je!! Ik ben volger geworden maar zit niet op facebook dus kan je niet liken....helaas kan ik dus niet meedingen naar dit geweldig leuke pakketje. Jammer want met 3 dochters is roze altijd een goed kleurtje ;-) Maar niet getreurd, ik lees gezellig met je mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
  Phone #: +12542420879
  ..........................
  We give out loans within the range of €10,000 to €500,000,000.00 euros. Our loans are well insured for maximum security is our priority. Note: all emails are t be forwarded to {unique2aal@gmail.com} Phone: +12542420879for more info.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...