Kijk.
Werken met icing
dat staat gelijk aan gepros.
Ge maakt dat,
en da's al gepros op zich.
Tenslotte zit ge daar met die verschillende pottekes
spuitmondjes
zakskes
lepelkes
tandenstokers
...
Fin ja.
Gepros dus.
Eens dat ge dan begint met het decoreren van dat klein geprul...
dan loopt die boel uit
dan krijgt ge klonters omdat uwe icing opdroogt in uw teuteke
waardoor ge terug moet grijpen naar tandenstokers
en dat zo'n 25 keer per koekske.
Nee jong.
Niet mijn favoriete ding.
Tot ik zo clever was om clever te zijn.
Ik vertik het echtig waar om van die dure hulpspulletjes aan te schaffen,
een staander voor uw spuitzakken bijvoorbeeld.
Ge haalt gewoon wat glazen boven
zwiert daar een nat doekske of een vochtig stuk keukenrol in
en huppa.
No more gepros met opgedroogde spuitmondjes en klonterkes,
geen zakken icing die uitlopen op diverse plaatsen
en geen
ofte toch veel minder
gevloek.
Clever?
Majot !
Ik heb er zo nog he,
van die tips.
Deze voor iedereen die er tegenop ziet om heel dat gepros elke keer opnieuw te doen.
En deze om dat gedoe met die 185 verschillende consistenties op te lossen.
Meer tips komen er aan !
Dus:
icing zonder gepros = leuk !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten