woensdag 25 maart 2015

Op kousevoetjes

Ja ik weet het, sinterklaas zit al even terug in zijn luie stoel op het strand. Maar ik plukte deze sloefjes met een andere reden van achter de kast en van onder de zetel vandaan.

Want het is tijd dat jullie kennismaken met de twee eigenaars van deze -meestal verloren en verlaten- goederen. 

Links, Grootste Man. Nu 4 en nog wat jaartjes oud, fervent autoliefhebber. Laat graag boertjes en scheetjes en moet daar heel erg hard om lachen. Springt met veel plezier in plassen, zwiert nog liever met stokken en staat regelmatig voor de volle 10 min mee in de keuken te bakken.
Pannenkoeken, spaghetti zonder saus en pizza eet hij het allerliefste. En later wil hij groot en sterk worden als papa. Of een Ninja turtle, naargelang op welk moment je de vraag stelt.

Rechts, Kleinste Man. Een jaartje en heel wat oud. Verzot van boekjes, knuffels en gekke toeren uithalen met iedereen die hij te pakken kan krijgen. Lichtelijk rebels en overactief. Kruipt het liefste overal op-onder-achter-over-langs, gooit kraaiend van plezier een stapel blokken om en gaat de grote broer in achtervolging wanneer hij maar kan. Is creatief en heeft gevoel voor muziek.
Eet zowat alles en groeit veel te snel, waardoor we straks 2 ninja's in huis hebben.


Hallo daar dus. Samen met de papa van deze twee patatjes vormen ze het middelpunt van mijn  leven. En dit is alvast het langste dat die twee sloefjes onaangeroerd op de salontafel hebben gestaan.

Geen kinders die noodgedwongen op één kousenvoetje huppelen nu (alsof ze dat erg zouden vinden), maar wel veilig en wel onder mama's vleugels vertoeven deze week.

Deze twee schatjes noem ik met veel plezier mijn pluskindjes. En ik kan enkel het allerbeste uit mezelf halen om hen de tijd van hun leven te geven in papa's week.

Creatief zijn ten huize bumblebee gaat tegenwoordig dus vooral samen met hele vieze handjes en snoetjes, en glunderende oogjes.
En een vieze vloer. Niet vergeten... die is er ook steeds weer ;-)

2 opmerkingen:

 1. Wat een ontroerend portret van twee kleine mannetjes naar aanleiding van hun schoentjes! Ik hoop dat het twee hele mooie grote mannen zullen worden later :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alaska USA Finance and Capital Limited biedt momenteel alle soorten leningen aan aan het publieksbelang van 3%. We verstrekken leningen binnen het bereik van €10,000.00 tot €500,000,000.00. Onze leningen zijn goed verzekerd voor maximale veiligheid is onze prioriteit. Alle geïnteresseerde aanvragers moeten hun antwoorden sturen naar: unique2aal@gmail.com
  Phone #: +12542420879
  ..........................
  We give out loans within the range of €10,000 to €500,000,000.00 euros. Our loans are well insured for maximum security is our priority. Note: all emails are t be forwarded to {unique2aal@gmail.com} Phone: +12542420879 , for more info.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...