woensdag 6 mei 2015

Aardbei taartjes


Aardbeien. Het liefste gekocht bij zo'n leuk kraampje langs de weg, waar je nietsvermoedend eens een keer passeert en dan puut op de rem gaat staan omdat het water je al in de mond loopt bij de gedachte alleen. Recht van de boer. Heerlijk !

Eet ze zo op. Of mmmmm, op een taartje met pudding? Of misschien gewoon allebei.

Nodig voor 8 stuks:
banketbakkerspudding, vetdeeg (of een andere bodem naar keuze), 500g aardbeien en een portie zelfgemaakte confituur van de mama.



Mengen, bakken, laten afkoelen, zwieren en vegen, afwerken en 
laar !
Goh lekker... en gezellig ook, zo samen bakken. Want dit is zo simpel te maken dat ook de kleine hulpchef zijn schortje kon bovenhalen.
Of was dat gewoon omdat hij het allerlaatste uit de puddingpot wilde lepelen?


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...