zondag 20 mei 2012

Moederdag-koekjes

De koekjes die ik maakte voor moederdag moesten:
- kei lekker zijn
- mooi versierd zijn

Dus ik greep naar mijn recept voor de Hasseltse Speculaas
maar maakte de koekjes deze keer dunner,
zodat ze krokanter werden.

Ik haalde ook mijn suikerpasta boven.

En ging aan de slag.

Misschien iets dat je moet weten over deze koekjes?
Ze zetten een beetje uit.

Dus ga geen onmogelijke vormen uitsteken om deze nadien nauwkeurig te willen versieren met glazuur.
Want ze komen niet glad op, dus je versiering zal nooit tot zijn recht komen.
En ze verliezen een beetje hun vorm ook,
ze zetten wat uit.

Superlekkere koekjes,
maar hou de vorm simpel.



Foefel ze nadien netjes in een mooie glazen pot.

En huppakee.
Je hebt een mooi cadeautje voor jezelf.
Of voor mama.

Of voor iemand anders ;-)

Hasseltse Speculaas is goed voor eventjes te bewaren,
in een afgesloten doos of pot.


1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...