dinsdag 14 juni 2011

Zelfgemaakt juwelenkistje

Die cadeautjes altijd... veel denken en zoeken en verzinnen en fantaseren... want voor je allerliefste mama wil je toch écht het beste en niet 'zomaar iets'.

De zoeksensor stond ingesteld op 'een leuk houten juwelenkistje'. En die kan je massaal vinden in de winkels... maar: ze zijn te groot, te klein, te donker, te licht, te houterig, te wit, te protserig, te 'bomma', te dit en te dat en te zus en te zo...

Dus, BumbleBee-vriendje zei: 'maar waarom maken we het niet zélf?'.

Da's zo'n typisch mannelijk zinnetje, héél snel om uit te spreken, maar wacht tot hij dan mijn grootse plannen (en verschrikkelijk slechte technische tekeningen) en grootse fantasietjes voor zijn neus kreeg.

Arme BumbleBee-vriend... ik moet toegeven dat ik dat nogal dikwijls moet denken...

Maar: we gingen aan de slag, het was FUN ! (en ook vloeken en morren en grommelen en nog harder vloeken ;-) ) en uiteindelijk kwamen we tot een...toch wel speciaal eindresultaat:Het prachtige resultaat:


De binnenkant, mét inhoud ;-)


En nogmaals de binnenkant, het onderste gedeelte dan.


Ik was méga trots op het eindresultaat !
 Mijn lieve -en handige- vriendje was blij dat hij van het projectje ontslagen werd :-D
en ik dénk dat mijn mamaatje er heel content mee was.

Klein detail: ook alle kussentjes (die nu niet zichbaar zijn op de foto's) waren zelfgemaakt... als beginner hoopte ik maar dat mijn mamaatje niet op de details zou letten... maar het alleréérste dat ze deed, was elk kussentje inspecteren, want: 'hoe had haar dochter dat toch weer gemaakt'.

Verschrikkelijk slecht waarschijnlijk maar zolang ze er netjes in lagen, was er geen kat die het zag ;-)
Nieuwsgierige moeders he...

3 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...