vrijdag 5 oktober 2012

Tutorial: mini-taartjes, de limoen-botercreme

Kleine taartjes moeten ook netjes afgesmeerd worden,
dus dan hebben we botercreme nodig.
 
Hiervoor gebruike ik ook hetzelfde receptje als anders,
alleen zwierde ik er wat limoen-zest stukjes tussen.
 
Je kan zelf hele fijne stukjes snijden,
of raspen.
 
 
Geeft een frisse toets aan de taartjes,
maar als je niet zo'n fan bent van limoen,
kan je deze er ook gewoon uitlaten.
Limoen-botercreme zonder limoen dan.
 
Nu we zowel de botercreme als de vulling hebben,
kunnen we onze taart gaan bakken.
 
 

6 opmerkingen:

  1. hmm limoen vind ik juist zo heerlijk geurig en smakelijk...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt heerlijk, ik heb gauw het basis recept opgezocht en bewaard, makkelijk en vast heel erg lekker!
    groetjes
    Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel snel klaar en lekkerder dan zo'n mix, dus zeker een aanrader.
      En ik zwier daar gewoon vanalles bij in, dus je kan dat smaakjes geven zoals je zelf wil.

      Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...