vrijdag 25 januari 2013

Sneak peakje

Ik hoorde wat gegiechel en getetter vanuit de keuken
na grondig onderzoek vond ik de bron der getater.
 
'he? Hallo daar!'
 
Met grote onschuldige oogjes keek er *iets* schattigs naar me op.
Daar zo lekker in een bloempotje,
gezellig met haar poep in het zand...
 
Maar...met wie was ze zo leutig aan het kwebbelen?
Tja... wie zal het weten.
 4 opmerkingen:

 1. Hey beezy bumblebee girl!

  Ik heb gezocht naar je mail adres, maar die kan ik zo snel even niet vinden, dus ik hoop dat je het niet erg vind dat ik op deze manier even contact met je zoek..

  Ik heb een vraagje aan je, graag zou ik willen weten wat voor merk pasta machine jij hebt, ik heb er nu 2 van de Hema gehad, maar alle 2 gaan kapot, de draai knop om de diktes te regelen die laat elke keer los, hoe dat kan weet ik niet... en om eerlijk te zeggen heb ik ook geen mail gestuurd naar de Hema, omdat ik denk dat ze natuurlijk gaan zeggen dat een pasta machine niet voor klei is maar voor pasta...

  Ik ben nu dus druk op zoek naar een goede pasta machine, maar ik vind best wel dure, en dat vind ik opzich niet zo heel erg alleen, wil ik dan wel dit keer een goede... ik ken verder niet veel Nederlands fimoers, dan alleen jou, dus dacht ik heel brutaal, ik ga jou vragen...

  Ik hoop dat je mij wilt vertellen wat voor pasta machine jij hebt, zodat ik weer verder kan met mijn canes, want ik denk dat jij als fimoer heel goed begrijpt dat je geen mooie canes kan maken zonder pastamachine..

  Iig alvast bedankt!

  Fijne dat vandaag en ik hoop wat van je te horen!

  Liefs,
  Kimmie_NL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Kimmie !

   Mijn emailadres is bee-zzybumblebee@hotmail.be ;-) dus nu ken je dat ook al.

   Maar geen erg hoor, dat je het hier vraagt. Zolang ik het maar lees en kan antwoorden is het allemaal goed he.

   Canes maken zonder pastamachine is inderdaad heel vervelend.
   Maar ik vrees dat ik niet zo veel hulp voor je kan zijn.

   Ik heb er zelf twee.
   Eentje dat ik overnam van mijn zusje, toen zij haar fimospulletjes aan mij uitleende, ik ga eens even op de doos gluren voor een naam.
   Er staat 'mühle, atlan 150' op. Waar ie vandaan komt weet ik niet, want mijn zusje heeft het ook overgenomen van iemand anders, dus niet zelf gekocht.

   Daar werk ik nu toch al een tijdje mee, en wie weet heeft de eerste eigenaar daar ook al veel mee gewerkt? Geen klachten van dus :-)

   De tweede die ik heb, is nog voor niets anders dan pasta gebruikt, en dat helemaal nog niet veel (dat blijkt nogal een smurrie te zijn, dat zelf pasta maken ;-) ) dus daar kan ik niet van beloven of die niet dezelfde mankementen gaat vertonen... maar die komt van casa. En daar staat 'casa oooking' op. Die kostte ook helemaal niet zoveel, ik gok op een 15-20euro, was in een promotie...

   Misschien kan je met de naam van dat eerste machientje iets googlen? En hopelijk valt die prijs dan op zich mee?
   Of iets 2dehands?

   Hopelijk heb je er iets aan :-)

   Lieve groetjes,
   bumble

   Verwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...