woensdag 6 april 2011

Mijn eerste versierde taart

Tadaaaaa ! Ik heb wéér een extra hobby gevonden (arm Bumblebee-vriendje) !
Taarten bakken & decoreren.

Natuurlijk ben ik nog maar een beginner, constant op zoek naar nieuwe tips en recepten, maar het lukt stilletjes aan beter en beter.

En zoals altijd: niks is gek genoeg :-)

Mijn banketbakkerspudding, nét ready en met een flashy kleurtje !


Geloof me... de knoeiboel was nog véél erger dan je hier kan zien op foto
(precies een bom ontploft in de keuken... )


Maar het resultaat is... wit/blauw ;-) en schattig !! Al zeg ik het zelf.



Het volgende projectje is in de maak... maar da's iets voor een andere keer  !



3 opmerkingen:

  1. Mmmm, voor een beginner ziet dat er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. met wat hang je de rolfondant vast ?
    mag dit ook met gewoon water of blijft deze dan niet kleven op je bisquit ?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ kim's glasjuwelen: de rolfondant hangt vast op de marsepein... met een veegje water. En de marsepein lag op de cake, zonder extra plakmiddel. (nu weet ik ondertussen dat ik botercreme moet gebruiken als 'lijm', zo leren we altijd bij he)

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...