Ik heb iets met kleine taartjes maken als decoratie van een grote taart.
Ik kan het niet helpen.
Ze zijn dan ook zo leuk om te maken.
Ik maakte tot nu toe veel verschillende exemplaartjes
zoals deze fleurige taart voor op de bumba-taart.
of wat denk je van dit niet-eetbare taartje van fimo?
Bon.
Terug naar de marsepeinen versie.
Ik wilde een chocolade taartje,
met een dikke frosting er tussen
en een jam-laagje dat er tussenuit sijpelde.
Jaja, daar is over nagedacht.
Dus ik stak dikke chocoladebruine rondjes uit,
en iets dunnere witte,
en heeeeel erg dunne rode, die ik met de losse hand wat hobbeldewobbelde maakte.
Stapelen maar!
De 'jam' laag een beetje krom duwen over de frosting,
anders sijpelt ie namelijk niet, maar steekt ie recht naar voren,
niet echt 'echt' dan he.
Neem u een innieminnie spuitmondje en héél erg stevige icing.
En draai een koddig dotje,
en nog eentje
en nog eentje...
Innieminnie bolletjes als kers op de taart.
Ha !
Letterlijk,
dip deze nog in je icing als ie nat is, anders moet je nadien gaan wroeten met eetbare lijm.
Klaar !
Geen opmerkingen:
Een reactie posten